Bajkovito imanje „Contessa“

Program

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program je samo smjernica, a za vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen vašim željama i sugestijama.

Polazak u jutarnjim satima ispred dječjeg vrtića. Dolazak u dvorac Ozalj, kostimirani voditelji vode grupu kroz priču. Razgledavanje dvorišnog prostora, terase žitnice i kule. Kroz interaktivan razgovor s djecom, pričom o povijesti dvorca, životu na dvoru, raznim predmetima koji su pronađeni na tom području potiču se djeca na samostalno istraživanje. Za vrijeme lijepog vremena mogućnost organizacije piknika. Umjesto Ozlja može se posjetiti dvorac Erdödy u Jastrebarskom. Kroz interaktivne priče djeca će doznati sve vezano uz dvorce i plemiće, grofove i grofice. Od dvorca do ribnjaka je ugodna šetnjica gdje djeca mogu uživati u prirodi uz priču voditelja.

Nakon obilaska jednog od ponuđenih dvoraca odlazak na bajkovito uređen posjed „Contessa“ iz 1714. godine u Draganiću. Pred ulaznim portalom čekaju ih kostimirani animatori. Slijedi razgled posjeda, plemeniti bijeli lipicanca, romantična legenda o mladom kraljeviću, vili i konju. Pri ulasku u objekt slijedi razgledavanje uz voditelja i opisivanje namjena stvari, pokućstva ili prostorije. Budući da se približava podne i stari zvonik u neposrednoj blizini otkucava 12 sati, nekada obavezno vrijeme za ručak, djeca odlaze oprati ruke, te u blagovaonicu. Nakon ručka djeca provode vrijeme u igri s animatorima. Povratak prema dogovoru grupe, dolazak planiran u kasnim popodnevnim satima.

CIJENA: na upit

U cijenu uključeno:

– Prijevoz udobnim turističkim autobusom,

– turistički pratitelj na cijelom putovanju,

– ulaznica za dvorac Ozalj i na posjed „Contessa“,

– ručak u dvorcu za djecu i roditelje,

– jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja putnika u javnom prijevozu, troškovi organizacije i PDV

Cijena ne sadrži: ulaznicu za muzej u dvorcu Ozalj, osobni troškovi

NAPOMENA: za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja turističke agencije „Podravina Express Tours“ koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

Galerija izleta