Ekopark Krašograd

Program

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program je samo smjernica, a za vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen vašim željama i sugestijama.

Polazak u jutarnjim satima ispred vrtića, vožnja uz zaustavljanje prema potrebi grupe. Dolazak u Ekopark Krašograd, u restoranu za dobrodošlicu poslužuju se Kraš express keksi i kakao, upoznavanje s animatorima i aktivnostima koje slijede tokom dana. Vožnja vlakom po imanju, upoznavanje s ekološkim načinom uzgoja poljoprivrednih kultura na imanju. Vlak se zaustavlja kod životinja koje obitavaju na imanju, djeca izlaze i druže se s njima, hrane i fotografiraju.

U paviljonu se prezentira slijed „od polja do stola“ – put nastajanja proizvoda od biljke s imanja, preko njenog ploda, do brašna, priprema tijesta i izrade raznih oblika od tijesta u čemu sudjeluju i sama djeca. Slijede igre i natjecanja: mužnja mehaničke krave, utrke na mehaničkim konjićima, potraga za skrivenim blagom, potezanje konopa, skakanje u vrećama. Nakon održanih natjecanja slijedi dodjela diploma najuspješnijima, ručak i kraći odmor. Poslije ručka djecu očekuju zabavne aktivnosti na dječjem igralištu, razni sportovi, vožnja brodićem po jezeru…

Odlazak iz Ekoparka Krašograd, dolazak planiran u kasnim poslijepodnevnim satima.

CIJENA: na upit

U cijenu uključeno:

– prijevoz udobnim turističkim autobusom

– turistički pratitelj na cijelom putovanju

– ulaznica za Ekopark Krašograd

– ručak u Ekoparku

– jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja putnika u javnom prijevozu, troškovi organizacije i PDV

Cijena ne sadrži:

osobne troškove

NAPOMENA: za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja turističke agencije „Podravina Express Tours“ koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

Galerija izleta