Škola u prirodi „Zlatni klas Otrovanec“

Program

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program je samo smjernica, a za vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen vašim željama i sugestijama.

Polazak ispred vrtića u jutarnjim satima. Odlazak na Križnicu, posjet rijeci Dravi, vožnja skelom na otok, odmor parku uz rijeku. Nakon vožnje skelom mogućnost za odlazak u rodnu kuću Petra Preradovića gdje ih očekuje poučna priča o životu pisca.

Odlazak na imanje „Zlatni klas Otrovanec“, doček uz tople pogačice i domaće vrste sokove, poučna priča o povijesti imanja i kraja. Odlazak do kovačnice majstora Roka koji prikazuje kako se kuje željezo, nakon toga slijedi jahanje na konju u pratnji voditelja. Ručak u restoranu. Slijedi šetnja do jezerca i Hlapićeve kućice. Slobodno vrijeme za igru na imanju ili organiziran program nastave u prirodi.

Polazak prema vrtiću prema želji grupe, dolazak u poslijepodnevnim satima.

CIJENA: na upit

U cijenu uključeno:

– prijevoz udobnim turističkim autobusom,

– turistički pratitelj na cijelom putovanju,

– turistički vodič kroz cijeli program

– vožnja skelom

– jahanje u pratnji voditelja

– ručak

– jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja putnika u javnom prijevozu, troškovi organizacije i PDV

U cijenu nije uključeno:

– dodatno jahanje u pratnji voditelja, osobni troškovi na imanju

NAPOMENA: za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja turističke agencije „Podravina Express Tours“ koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

Galerija izleta