BUČIJADA IVANIĆ GRAD - DOĐI, OSJETI, OKUSI, VIDI!

Program putovanja

Polazak u jutarnjim satima prema dogovoru. Po dolasku u Ivanić Grad, odlazak na 14. Bučijadu – sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča te ostalih eko-etno proizvoda.

Za vrijeme trajanja manifestacije gradski park postaje mjesto inspiracije za umjetnike i kreativce koji na temu buče postavljaju svoje instalacije i skulpture. Za posjetitelje su organizirani razni sadržaji: izložba „Vatru gasi – brata spasi”, izložba gljiva, kazališne predstave, koncerti, razne promocije, etno program te bogata gastro ponuda jela od buča u restoranima i gastro šatoru.  Za najmlađe tu je Vatrogasna bučijada – vatrogasne igre s bučama, igraonice i radionice, vožnja Buča kočijom i Bučko vlakićem i još mnogo drugih sadržaja.

Slobodno vrijeme za šetnju gradom i uživanje na sajmu gdje možete kupiti bučino ulje i proizvode od buče i isprobati razne gastronomske specijalitete.

Povratak iz Ivanić Grada prema želji grupe s dolaskom u mjesta polaska u popodnevnim satima.

 

Cijena izleta: na upit

 

 

Cijena izleta uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom, jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja – putnika u javnom prijevozu, troškovi organizacije i PDV.

 

Cijena izleta ne uključuje: troškove osobne potrošnje.

Program je rađen na bazi 30 osoba. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika, agencija Podravina Express Tours

Galerija izleta