Jednodnevni izlet na Kvarneru – 2018. godine

Program putovanja

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program je samo smjernica, a za vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen vašim željama i sugestijama.

PROGRAM:

Polazak u jutarnjim satima na dogovorenom mjestu. Putovanje prema Rijeci uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Dolazak u Rijeku, gdje slijedi šetnja i kratak razgled grada gdje počinje razgled grada, šetajući poznatim riječkim Korzom od Delte do autobusnog kolodvora. Nakon razgleda Rijeke dolazak u Trsat u najstarije marijansko svetište, mjesto osobitog vjerskog i kulturnog okupljanja. Ono je najstarije hodočasničkog okupljanja s kontinuiranim štovanjem Majke Božje.

Nastavak vožnje prema Opatiji. Šetnja Opatijom, elegantna turistička destinacija, središte je rivijere s najdužom tradicijom u turizmu Hrvatske. Njezini parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungomare, 12km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti do 6.000 gostiju. Dolazak u Crikvenicu, šarmantno malo turističko mjesto. Razgled grada koji je prepoznat po zdravstvenom turizmu, čistom moru, blagotvorni zrak i ljepote prirode usklađene s povijesnim i kulturnim nasljeđem.

Fužine, tik uz mjesto predlažemo razgled jezera Bajer, najstarije akumulacijsko jezero, nalazi se u nekadašnjoj dolini rijeke Ličanke.

CIJENA: na upit

U cijenu uključeno:

– prijevoz udobnim turističkim autobusom,

– turistički pratitelj na cijelom putovanju,

– turistički pratitelj kroz cijeli program

osiguranje od odgovornosti organizatora, osiguranje od posljedica nesretnog slučaja putnika u javnom prijevozu, troškovi organizacije i PDV.

Cijena ne sadrži: troškovi osobne prirode, trošak ručka/večere

NAPOMENA: za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja turističke agencije „Podravina Express Tours“ koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

Galerija izleta