SAMOBORSKI FAŠNIK

24.02.2019.

Program putovanja

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program samo je smjernica, a za Vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen Vašim željama i sugestijama.

 

Polazak u jutarnjim stima prema dogovotu. Ugodna vožnja u smjeru Rijeke uz usputna zaustavljanja radi okrijepe i odmora. Dolazak na Trsat. Posjet crkvi i samostanu Majke Božje Trsatske te frankopanskoj gradini (zadržavanje na Trsatu cca 1 h). Odlazak na glavni Korzo oko 12:00 h. Sudjelovanje na Međunarodnoj karnevalskoj povorci koja je kruna karnevalskih svečanosti na Kvarneru pa i šire. Nigdje na svijetu nećete doživjeti ovako osebujan spoj europskog građanskog karnevala temeljenog na povijesnim i kulturnim običajima i elementima folklora i mitologije. Natjecanje u maštovitosti, duhovitosti i originalnosti, vatromet boja i oblika, rezultirat će još jednom paradom stotina alegorijskih kola, tisuća maski i nemjerljivog broja gledatelja iz zemlje i inozemstva.

Doživljaj je to koji se teško može opisati ili u potpunosti dočarati fotografijama ili televizijskim prijenosom i zato je Korzo najbolje mjesto na kojem možete biti.

Povratak kući oko 18:00 sati. Dolazak u mjesta polaska u večernjim satima.

 

Cijena izleta: na upit

 

Cijena izleta uključuje: prijevoz udobnim turističkim autobusom na navedenoj relaciji, turističkog pratitelja na cijelom putu, sve razglede prema programu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana,  organizaciju i realizaciju, PDV

Galerija izleta