Školska ekskurzija - Selce – 5 dana

usputna odredišta: Fužine – špilja Vrelo, Rijeka, Jurandvor, Baška, otok Košljun, Crikvenica

Program

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program samo je smjernica, a za Vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen Vašim željama i sugestijama.

1. dan

Polazak autobusa u jutarnjim satima, vožnja uz zaustavljanja prema potrebi grupe, usputno stajanje u Fužinama, razgled špilje Vrelo, te usputno zaustavljanje u Rijeci, razgled grada uz stručno vodstvo te posjet planetariju uz mogućnost live prezentacije i filma prema dogovoru. Nastavak putovanja prema odredištu, u mjesto Selce.

2. dan

Dan za odmor, upoznavanje sa mjestom, kupanje i rekreaciju.

3. dan

Izlet brodom na otok Košljun i razgled Franjevačkog samostana, te razgled Jurandvora i crkve sv. Lucije uz stručna vodstva. Slijedi odlazak u Bašku gdje je predviđeno vrijeme za odmor, kupanje i rekreaciju.

Otok Košljun je otočić bujne vegetacije poznat po franjevačkom samostanu u kojem su redovnici stoljećima skupljali i sačuvali mnoge vrijedne predmete. Na otočiću se nalaze i četiri muzeja: arheološki, sakralni, etnografski i prirodoslovni koji upotpunjuju priču o Košljunu i Krku.nKrk je otok iznimno bogate povijesne i glagoljaške tradicije. Najvažnija i neizostavna postaja pri obilasku otoka svakako je nekadašnja opatija sv. Lucije u Jurandvoru. Prije devet stoljeća na tom je mjestu nastao rijedak biser hrvatske kulture i pismenosti – Bašćanska ploča. Nakon posjete Jurandvoru, slobodno vrijeme za kupanje u Baškoj. Povratak u Selce u kasnim popodnevnim satima.

4. dan

Dan za odmor, kupanje i rekreaciju. Opcionalan odlazak na izlet do Crikvenice, razgled grada i posjet Aquariumu Crikvenica

5. dan

Prijepodne slobodno za kupanje. Nakon ručka odlazak iz odmarališta, povratak kući, vožnja uz zaustavljanja prema potrebi grupe, dolazak kući u večernjim satima.

CIJENA: na upit

Napomena: 

Za putovanje vrijede Opći uvjeti putovanja turističke agencije Podravina Express Tours koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

Galerija izleta