Veliki Grđevac i Ribnjačka – 1.dan

Program

OBAVIJEST: Program je podložan promjenama! Predloženi program je samo smjernica, a za vašu grupu rado ćemo izraditi program prilagođen vašim željama i sugestijama.

Polazak u jutarnjim satima. Dolazak u Veliki Grđevac, posjet Centru Mato Lovrak uz stručno vodstvo. Razgled interpretacijske sobe Mate Lovraka, šetnja poučnom stazom. U Centru se nalazi parna lokomotiva s vagonima koju su otkopavala djeca u romanu “Vlak u snijegu”, identičan mlin koji je obnavljala družba Pere Kvržice, bunar u kojem se onesvijestio Medo, tradicionalna Mlinareva kuća, nadstrešnica s ljetnom učionicom, dječje igralište, te šetnica uz vodotok s klupama.

Odlazak u Ribnjačku, na seosko imanje “Na malenom brijeg”, mogućnost organiziranja ručka, a nakon kraćeg odmora organiziran je program “Bilogorske staze” u kojem će domaćin predstaviti poljoprivredno turističko gospodarstvo i zanimljivosti bilogorskog kraja; upoznavanje sa konjima i ostalim domaćim životinjama, legenda o Bilogorskim divovima; okrjepa u Carskom jarku, šetnja uređenim i označenim Bilogorskim stazama kroz šume, livade, uz potok i izvore.

Očekivani povratak kući u poslijepodnevnim satima.

CIJENA: na upit

NAPOMENA: Za putovanje vrijede opći uvjeti putovanja turističke agencije „Podravina Express Tours“ koje možete naći na našoj web stranici ili osobno podići kod nas u poslovnici.

Galerija izleta